تاریخ انتشار: شنبه 1401/11/15 - 15:13
کد خبر: 460276

تقویت شائبه استخدام رانتی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

رمزگشایی از رانت استخدام دختر وزیر در دانشگاه/ زالی برای استخدام دختر وزیر سر جمهوری اسلامی منت گذاشت +سند

رمزگشایی از رانت استخدام دختر وزیر در دانشگاه/ زالی برای استخدام دختر وزیر سر جمهوری اسلامی منت گذاشت +سند

زالی که قبلا نیز دختر حسن روحانی را در دولت قبل جذب یک دانشگاه علوم پزشکی کرده بود کاربران فضای مجازی از خود می‌پرسند آیا بین ماندگاری زالی در دولت فعلی در سمت ریاست یک دانشگاه علوم پزشکی دیگر با استخدام نزدیکان عین اللهی، وزیر فعلی بهداشت در این دانشگاه ارتباطی وجود دارد؟

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در روزهای گذشته با انتشار فیش حقوقی و جذب رانتی دختر دهه هشتادی و داماد اعضای شورای شهر تهران در مجموعه شورای شهر و شهرداری تهران خبرساز شده بود. خبری که باوجود استعفای دختر دانشجوی خانم شورای شهر هنوز مشخص نشده است که وی باوجود استخدام رسمی بعد از چند ماه در این مجموعه با استعفای وی به طور کامل از مجموعه جدا شده یا در بخش دیگری جابجا شده است.

حال با گذشت مدت کوتاهی از استخدام رانتی شورای شهر در روزهای اخیر نیز نامه‌ای از سوی معاون سازمان بازرسی خطاب به علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در فضای مجازی منتشر شده است که در آن به موضوع جذب غیرقانونی دختر و داماد بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت اشاره شد. نامه ای که باوجود جذب و استخدام های رانتی اخیر در مجموعه های مختلف با واکنش زیادی از جانب مردم همراه بود. در این نامه ذکر شده است که جذب ندا عین‌اللهی و جواد رضایی بدون فراخوان بوده و مسیر صلاحیت‌سنجی را طی نکرده اند.

ماجرای شائبه رانت جذب در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نامه ای که با واکنش زالی همراه بود و در شب گذشته با وجود تعطیلات جمعه و شنبه ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه ساعت ۲۳:۵۲ به آن جواب داده است. تا تنها به این نکته اشاره کند که جذب آنها قبل از دوران وزارت عین اللهی در وزارت بهداشت بوده است. نامه ای که به اصل تخلف پاسخی داده نشده است و این شائبه را نیز برای مردم به وجود آورده ایس که آیا عدم تغییر یک رئیس دانشگاه دوران دولت روحانی ارتباطی با این موضوع دارد؟

ماجرای شائبه رانت جذب در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

زالی که قبلا نیز دختر حسن روحانی را در دولت قبل جذب یک دانشگاه علوم پزشکی کرده بود کاربران فضای مجازی از خود می‌پرسند آیا بین ماندگاری زالی در دولت فعلی در سمت ریاست یک دانشگاه علوم پزشکی دیگر با استخدام نزدیکان عین اللهی، وزیر فعلی بهداشت در این دانشگاه ارتباطی وجود دارد؟

جالب تر آنکه رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی برای این استخدام‌ها که شائبه رانت در آنها وجود دارد جای توضیح در بند ۴ نامه نیمه شب خود می‌نویسد: باوجود درآمد و امکانات رفاهی بیشتر آنها در بخش خصوصی تبعیض ناروایی وجود داشته باشد و به نوعی نشانگر آن است که نزدیکان جناب وزیر منت بر سر نظام جمهوری اسلامی گذاشته اند که به استخدام این دانشگاه در آمدند.

در بند ۵ نیز اشاره شده است که این استخدام‌ دو تن از نزدیکان وزیر بهداشت همانند انعقاد با قرارداد با هزاران متخصص و فوق تخصص دیگر برای نیازهای آموزشی و درمانی بوده است. یعنی این دو تن تنها استخدام هایی نیستند که شائبه وجود رانت در آنها وجود دارد؟

ماجرای شائبه رانت جذب در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

با این وجود مردم از استخدام و جذبهای رانتی در مجموعه های مختلف به ستوه آمدند و خواستار یک شفافیت دقیق و درست در قالب تحقیق و تفحص از نحوه به کارگیری و استخدام در مجموعه های مختلف و ارائه گزارش به رسانه ها و مردم هستند.

ورود مجلس شورای اسلامی باید هرچه زودتر به چنین جذب هایی صورت گیرد و از نحوه  استخدام نزدیکان مسئولین دستگاه های مختلف یک گزارش شفاف ارائه شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
میثم
1401/11/16 - 00:46

بفرمایید جناب خضریان که در راس کمیسیون اصل نود مجلس هستند ورود بفرمایند
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top